rss

Blogosfera Evanghelică - Blog

3
comentarii
2904
vizualizări

Blogosfera Evanghelică merită mai mult

aprilie 08, 2018   12:52:57

Din păcate, în ultimul timp nu am mai avut timp să mă ocup de blogosferă așa cum mi-aș fi dorit. Cu toate acestea, interesul a ramas constant pentru blogosferă și din acest motiv îmi pare puțin nedrept pentru aceia care încă ne sunt alături. Având în vedere acestea, m-am gândit că poate ar fi mai bine să găsesc o persoană care iubește blogosfera, care dispune de mai mult timp liber și care dorește să continue munca pe această platformă care din punctul meu de vedere are potențial.

Blogosfera ideală sau despre cum mi-ar placea sa arate

Blogosfera trebuie să devină cel mai popular portal de știri din lumea evanghelică, să aibă cațiva editori proprii care să adauge articole constant, un moderator care să modereze comentarii, să accepte bloguri în blogosferă, să răspundă la emailuri, etc și un developer care să facă mentenanță la site. Blogosfera ar trebui să aiba o noua interfață complet mobile friendly și deruleze constat tot felul de campanii pe site.

Blogosfera în acest moment

Blogosfera Evanghelică are un sistem automat prin care preia informații de pe blogurile înscrise pe site și le publică în zona flux de știri. Cu rol secundar în acest moment este zona de blog unde se pot adăuga postări din zona de administrare, partea din lateral unde se afișează statistici.

În blogosferă sunt înscrise în acest moment 227 bloguri, 143 din acestea au preluat bannerul blogosferei, s-au publicat 30 de articole. Domeniul blogosferaevanghelica.ro are 5 ani și 7 luni vechime, Page Rank 3 și în medie 50-60 vizitatori unici pe zi. 60% din vizitatori intră direct pe site, 30% google, 9% referință și 1% rețele sociale.

Tot ceea ce se vede în acest moment pe site funcționează stand alone, rankurile se updatează automat, statisticile de asemenea. Blogosfera conține o zonă de administrare de unde se pot adauga, lista, șterge postări, bloguri, comentarii la postări, fișiere media și alte setări, framework propriu. Pe parte de client avem pagina principală, pagina de live responsive pt mobile cu sectiunea fluxului de știri, pagina de listat bloguri, adaugat blog, întrebări frecvente și contact. Fiecare blog are bannerul său propriu care se actualizează automat cu poziția sa în blogosferă saptămânal.

Blogosfera Evanghelică se află pe poziția 33 din 95794 în ZeList, primul blog evanghelic din România în aceasă listă și făcându-ți loc pe prima pagină încă de la începutul anului 2016.

Dacă este cineva interesat de o posibilă preluare a Blogosferei Evanghelice sau de mai multe detalii vă rog sa mă contactați.

Mulțumesc

Publicat în: Anunturi
Taguri: schimb proprietar , imbunatariri , viitor

1. Laurentiu Nica17-05-2018 18:40:03

Deci, a raspuns cineva pana la urma? Ca stam cu totii... in suspans...

2. GRIGUTA AUREL DORIN14-06-2018 07:26:05

Salut, cred ca ar fi o idee buna sa impartim acest site in mai multe categorii si apoi sa incercam uni din noi, care mai avem cate putin timp disponibil, sa ne ocupam de cate o categorie. Aceasta este propunerea mea.

3. Flavius Avramescu20-05-2020 11:38:16

Fiți binecuvântați, Adevărul este că blogosfera nu ar trebui să înceteze. Trebuie să găsim o soluție. Cum putem face?
Comentariul tău va fi vizibil în blogosferă după ce va fi aprobat de un moderator.

  • Click to reload image

*Numele, emailul şi conţinutul sunt obligatorii.
*Dacă doriţi să introduceţi şi o adresă url, asiguraţivă că este scrisă corect.
*Dacă nu înţelegeţi codul anti spam, aveţi posibilitatea de a-l reseta ori de câte ori doriţi apăsând pe butonul .
*Adresa dumneavoastră de mail nu va fi publicată.

Top 10 bloguri

mariuscruceru.ro
scor: 1.758
stiricrestine.ro
scor: 1.498
crestintotal.ro
scor: 1.016
dininimapentrutine.wordpress..
scor: 1.003
vaisamar.wordpress.com
scor: 0.854
calatorru.wordpress.com
scor: 0.549
rasvancristian.wordpress.com..
scor: 0.520
hunedoaraevanghelica.wordpre..
scor: 0.514
romoflorin.wordpress.com
scor: 0.453
armoniamagazineusa.com
scor: 0.438

Sosiri în blogosferă

Cele mai multe comentarii

Cele mai vizitate bloguri

Cele mai multe urcări

Ultimele 3 bloguri înscrise

Cele mai comentate articole

Categorii

Abonează-te acum rss


Accesorii