rss

Blogosfera Evanghelică - Întrebări frecvente


1. Ce este Blogosfera Evanghelică?

Răspuns: Blogosfera Evanghelică este locul unde poți vedea simultan cea mai recentă activitate de pe principalele bloguri evanghelice din România.

2. Care este țelul Blogosferei Evanghelice?

Răspuns: Dacă în blogosferă ai găsit un singur gând care ți-a fost de folos, putem spune că scopul nostru a fost îndeplinit.

3. De ce trebuie să plasez bannerul Blogosferei Evanghelice la mine pe blog?

Răspuns: Plasarea bannerului pe blogul dumneavoastră este necesară din trei motive:

a) Ne ajută să colectăm date despre blogul dumneavoastră

b) Reprezintă acordul dumneavoastră oficial pentru ca blogul să fie listat în blogosferă

c) Contribuie la extinderea blogosferei

4. Ce reprezintă modulul "Cele mai vizitate bloguri"?

Răspuns: Pe pagina principală există secțiunea "Ultimele ştiri" unde vizitatorii pot să citească o mică parte din articolele postate recent pe blogurile evanghelice din România. Dacă vizitatorului i se va părea interesant, va da click pe numele articolului şi va fi redirecționat pe blogul unde a fost publicat articolul respectiv pentru al citi în întregime. Noi contorizăm aceste vizite pe blogurile înscrise în blogosferă şi vă putem la dispoziție un top al blogurilor care au fost cele mai vizitate saptămâna aceasta.

5. Ce reprezintă modulul "Sosiri în blogosferă"?

Răspuns: După cum ştiți, o condiție necesară pentru a fi înscris în blogosferă este preluarea bannerului nostru. Noi cerem ca acesta să fie pus oriunde în prima pagină a blogului respectiv, însă nu condiționăm poziția, aşa încât fiecare este liber să aleagă dacă doreşte să îl plaseze mai sus sau mai jos, mai la vedere sau mai ascuns. Se subîntelege că dacă bannerul este poziționat bine, implicit vizitatorii îl vor vedea şi vor da click pe el. Noi verificăm ori de câte ori un vizitator ajunge în blogosferă de pe un blog care deja este înscris în blogosferă şi contorizăm. În acest fel ştim fără să verificăm cine ne promovează mai mult şi cine mai puțin, iar acest modul este în semn de recunosțintă pentru cei care decid să plaseze bannerul nostru într-un loc bun la ei pe blog.

Se poate vota o singură dată pe zi de la o adresă ip, pentru a nu încuraja trișarea. Nu încercați să trișați! Este interzis!

6. Ce reprezintă modulul "Cele mai multe comentarii"?

Răspuns: Din când în când publicăm articole care pot fi comentate sau nu. Noi verificăm şi contorizăm ori de câte ori un autor al unui blog înscris în blogosferă comentează un articol de-al nostru şi apreciem acest lucru deoarece înseamnă că se implică în acest proiect. În viitor cei care s-au implicat mai mult vor beneficia de anumite drepturi speciale în blogosferă.

7. Ce reprezintă modulul "Cele mai multe urcări"?

Răspuns: Fiecare blog are un scor. Acest scor se updatează o dată pe săptămână, deci o data pe săptămână poziția în clasament al unui blog poate să crească sau sa scadă. Acest modul se referă la un top al blogurilor care au crescut cel mai semnificativ săptămâna curentă.

Top 10 bloguri

mariuscruceru.ro
scor: 1.758
stiricrestine.ro
scor: 1.498
crestintotal.ro
scor: 1.016
dininimapentrutine.wordpress..
scor: 1.003
vaisamar.wordpress.com
scor: 0.854
calatorru.wordpress.com
scor: 0.549
rasvancristian.wordpress.com..
scor: 0.520
hunedoaraevanghelica.wordpre..
scor: 0.514
romoflorin.wordpress.com
scor: 0.453
armoniamagazineusa.com
scor: 0.438

Sosiri în blogosferă

Cele mai multe comentarii

Cele mai vizitate bloguri

Cele mai multe urcări

Ultimele 3 bloguri înscrise

Cele mai comentate articole

Categorii

Abonează-te acum rss


Accesorii