rss

Blogosfera Evanghelică - Blog

2
comentarii
5783
vizualizări

[VIDEO] Gata de apocalipsă

octombrie 24, 2012   18:00:23


Un caledar mayaş care se opreste pe data de 21 decembrie 2012 şi câteva sute de profeţi moderni au fost de ajuns pentru a stârni panica sfârşitului de lume. De la buncare, la stocuri de arme şi de alimente, milioane de pământeni îşi iau măsuri de precauţie pentru finalul acestui an. E psihoza, industrie sau frică reală?

Partea I

Vă invităm să vă spuneţi părerea despre acest subiect aici !

Publicat în: Documentare
Taguri: apocalipsa , maya

1. MEDITATII CRESTINE28-10-2012 08:58:34

Calendarul respectiv nu era tocmai mayas, ci era preluat de la Olmeci. El reprezenta incheierea unui ciclu de 5.200 de ani, si probabil ca la data respectiva pe mayasi nici nu-i interesa ce se va intampla in urmatorul ciclu, necum sa mai consume efort pentru "daltuirea" lui! Dovada, mayasii ca si civilizatie au disparut undeva la inceputul sec. X Interesant este efortul tuturor fortelor ce nu-L recunosc pe Domnul nostru Isus Cristos, de-a promova orice gaselnita posibila pentru a capta, distrage, "zombiza" (sic!) mintile oamenilor, deturnandu-le spre "trasnai" care, daca nu ar fi atat de tragice prin incercarea lor de a ne fura mantuirea si deci, viata vesnica, ar fi de un hilar absolut! Iata ce scrie Wikipedia: Calendarul maiaș, bazat pe calcule astronomice, arată că sfârșitul unui mare ciclu de 5.200 ani va fi la 21 decembrie 2012. Deși nu există dovezi substanțiale că maiașii antici considerau data ca fiind una semnificativă, mulți oameni au postulat că acestă dată ar fi „sfârșitul lumii și al universului” din perspectiva maiașă, alții cred că data simboliza pentru mayași doar „venirea unor mari schimbări”. Conform unui articol de pe canalul TV National Geographic, Dr. rer. nat. Andreas Fuls a arătat: calendarul mayaș a fost greșit transpus în calendarul iulian, așa că „sfârșitul” calendarului va întârzia vreo două sute de ani, mai precis până în anul 2208. Problema este complicată suplimentar de faptul că mayașii nu foloseau un singur calendar, ci patru calendare.

2. Neclintit15-01-2013 13:21:55

Deci văzând ce ne spune Biblia cu privire la sfârşitul lumii, noi nu trebuie să ne clatinăm din cauza anumitor proroci falşi, ci să trăim prin credinţă în Domnul Isus Hristos. Să aşteptăm venirea Lui, trăind în sfinţenie, lucrând pentru El şi proclamând adevărul biblic.
Comentariul tău va fi vizibil în blogosferă după ce va fi aprobat de un moderator.

  • Click to reload image

*Numele, emailul şi conţinutul sunt obligatorii.
*Dacă doriţi să introduceţi şi o adresă url, asiguraţivă că este scrisă corect.
*Dacă nu înţelegeţi codul anti spam, aveţi posibilitatea de a-l reseta ori de câte ori doriţi apăsând pe butonul .
*Adresa dumneavoastră de mail nu va fi publicată.

Top 10 bloguri

mariuscruceru.ro
scor: 1.656
stiricrestine.ro
scor: 1.544
vaisamar.wordpress.com
scor: 1.023
dininimapentrutine.wordpress..
scor: 1.002
crestintotal.ro
scor: 0.946
rasvancristian.wordpress.com..
scor: 0.573
calatorru.wordpress.com
scor: 0.558
hunedoaraevanghelica.wordpre..
scor: 0.515
nicolaegeanta.blogspot.ro
scor: 0.438
romoflorin.wordpress.com
scor: 0.425

Sosiri în blogosferă

Cele mai multe comentarii

Cele mai vizitate bloguri

Cele mai multe urcări

Ultimele 3 bloguri înscrise

Cele mai comentate articole

Categorii

Abonează-te acum rss


Accesorii