rss

Blogosfera Evanghelică - Blog

0
comentarii
648
vizualizări

Noutăți

august 08, 2020   02:21:09

Nu imi vine să cred că au trecut deja 2 ani de la ultima postare pe blogosferă. Pentru cei interesați o să fac o scurtă prezentare a problemelor cu care Blogosfera Evanghelică s-a confruntat în trecut și se confruntă și în prezent.

Blogosfera Evanghelică există de 9 ani. A apărut în 2011 pe platforma blogger dar a migrat anul următor pe platformă proprie. Am dorit să oferim un portal de știri cât mai amplu. știri aduse de voi toți și am reușit in mare parte.

Blogosfera a găzduit multe bloguri dealungul timpului. Unele au dispărut însă altele au apărut și asta ne-a făcut s-a mergem mai departe. Am încercat să ținem blogosfera în picioare atata timp cât voi ați creat conținut și altă parte din voi v-ați manifestat interesul pentru acest conținut.

Pana în acest moment Blogosfera Evanghelică nu a obținut nici un fel de câștig, tot ce s-a realizat în toti acești 9 ani s-a realizat din resurse proprii. Lipsa resurselor ne-a determinat să investim timp mai mult în alte proiecte și puțin spre deloc în blogosferă.

După ultima noastră postare nu am primit nici un mesaj în care cineva să își manifeste interesul în a prelua blogosfera așa încăt am continuat să plătim găzduirea și mai nou numele de domeniu însă fără să mai dezvoltăm siteul în sine. Acest lucru s-a făcut simțit deoarece serviciile de găzduire s-au triplat ca și costuri iar calitatea a scăzut. (resurse mai puține, vulnerabilități mai multe). Concret, multe funcționalităti care odată mergeau, acum nu mai merg.

Astăzi am fixat parțial fluxul de știri și am eliminat din blogosferă blogurile inactive (1 an) sau bloguri care nu mai existau. În mare s-au eliminat în jur de 40 de bloguri. E trist să vezi că dispar însă lucrurile se schimbă la fel ca în viață și trebuie să ne obișnuim cu asta.

Care sunt planurile cu blogosfera pe viitor ? Nu sunt planuri deocamdată. Vom încerca să o menținem pe linia de plutire însă deocamdată fără development pe site. Cei care doresc să ne ofere suportul, am adăugat un buton de Paypal Donează pe site. Dacă se vor primi donații, acei bani se vor investi în primul rand în hosting și găzduire și poate și în site dacă donațiile sunt consistente.

Blogosfera Evanghelică

Publicat în: Info
Taguri:

Comentariul tău va fi vizibil în blogosferă după ce va fi aprobat de un moderator.

  • Click to reload image

*Numele, emailul şi conţinutul sunt obligatorii.
*Dacă doriţi să introduceţi şi o adresă url, asiguraţivă că este scrisă corect.
*Dacă nu înţelegeţi codul anti spam, aveţi posibilitatea de a-l reseta ori de câte ori doriţi apăsând pe butonul .
*Adresa dumneavoastră de mail nu va fi publicată.

Top 10 bloguri

mariuscruceru.ro
scor: 1.656
stiricrestine.ro
scor: 1.544
vaisamar.wordpress.com
scor: 1.023
dininimapentrutine.wordpress..
scor: 1.002
crestintotal.ro
scor: 0.946
rasvancristian.wordpress.com..
scor: 0.573
calatorru.wordpress.com
scor: 0.558
hunedoaraevanghelica.wordpre..
scor: 0.515
nicolaegeanta.blogspot.ro
scor: 0.438
romoflorin.wordpress.com
scor: 0.425

Sosiri în blogosferă

Cele mai multe comentarii

Cele mai vizitate bloguri

Cele mai multe urcări

Ultimele 3 bloguri înscrise

Cele mai comentate articole

Categorii

Abonează-te acum rss


Accesorii