rss

Blogosfera Evanghelică - Blog

3
comentarii
3641
vizualizări

Scandal la Muzeul Ţăranului Român

februarie 25, 2013   13:44:10

Proiecţia filmului "The Kids Are All Right", din cadrul evenimentului Luna LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) a fost întreruptă de un grup de persoane care au cântat imnul naţional şi cântece bisericeşti.

"Dacă aţi cunoaşte istoria României aţi înţelege de ce nu vrem să se întâmple asta aici!"

"Puteţi să proiectaţi filmul oriunde, numai la Muzeul Ţăranului Român nu!"

"- De ce n-am dreptul să fiu aici?

 Pentru că este un muzeu construit în jurul crucii, şi crucea are alte valori şi homosexualitatea nu face parte dintre ele."

Care este părerea dumneavoastră despre acest subiect?

Publicat în: Stiri
Taguri: muzeul taranului roman

1. Silviu Firulete02-03-2013 14:50:26

Bravo acelora care s-au impus si au manifestat... valorile moral-crestine ale poporului roman trebuie sa ramana in picioare. Nu stim cat va mai tinea, pentru ca stim ca vremurile o sa vina din ce in ce mai grele, insa nu trebuie sa acceptam nimic din ceea ce societatea pagana vrea sa ne impuna ca si crestini.

2. MEDITATII CRESTINE27-03-2013 17:55:11

PROPUNERE: Ora Cerului - Perechea creştină a Orei Pământului Cu şase ani în urmă conducătorii lumii au stabilit ca să fie organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an un eveniment care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesenţiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice. să stingă luminile pe tot globul începând cu Australia până în Los Angeles. Anul acesta evenimentul a avut loc pe data de 23 martie între orele 8.30 PM – 9.30 PM ora locală a fiecărei ţări. Au avut dreptate ca ora pământului să fie celebrată prin întunerec deoarece el stăpânește întreaga planetă. Propunem acum pe Blogosfera Creştină să avem nu numai o oră a pământului ci şi o Oră a Cerului, din care şi planeta noastră face parte, rotindu-se cu o viteză de 29,78 km/sec în jurul Soarelui şi propunerea este ca această oră să fie întâmpinată pe data de 22 iunie a fiecărui an la ora 12 locală, atunci când lumina soarelui este la apogeul său anual spre a ne aduce aminte că Dumnezeu este lumină iar noi trebuie să umblăm în lumină. Dacă Ora Pământului are o dimensiune energetică, propunem ca Ora Cerului să aibă una spirituală, şi anume o oră de rugăciune pentru întreaga omenire. Una în care Creatorul să fie proslăvit şi în care oamenii să mulţumească pentru întreaga Lui creaţie şi pentru încununarea acesteia prin sacrificiul făcut de Acesta la Golgota. Vă aşteptăm cu sugestii şi propuneri la adresa de mail [email protected] Publicat de Constantin Aninoiu

3. claus web28-03-2013 12:00:26

E bine sa se mentina valorile morale si crestine, in furtunile de curente si evenimente care sunt impotriva unor principii de viata bazate pe familie, insa, pana la urma, libertatea de expresie si-a spus cuvantul. E un subiect delicat si ar trebui tratat cu mult mai multa atentie si de Biserica si de Stat. Doar ca, cele doua, impreuna, isi cam vad de bani si interese.
Comentariul tău va fi vizibil în blogosferă după ce va fi aprobat de un moderator.

  • Click to reload image

*Numele, emailul şi conţinutul sunt obligatorii.
*Dacă doriţi să introduceţi şi o adresă url, asiguraţivă că este scrisă corect.
*Dacă nu înţelegeţi codul anti spam, aveţi posibilitatea de a-l reseta ori de câte ori doriţi apăsând pe butonul .
*Adresa dumneavoastră de mail nu va fi publicată.

Top 10 bloguri

mariuscruceru.ro
scor: 2.128
stiricrestine.ro
scor: 1.767
crestintotal.ro
scor: 1.327
vaisamar.wordpress.com
scor: 1.076
popaspentrusuflet.wordpress...
scor: 0.879
nazireat4him.blogspot.ro
scor: 0.879
dorupope.com
scor: 0.845
suceavaevanghelica.wordpress..
scor: 0.820
maxlucadoromania.wordpress.c..
scor: 0.689
armoniamagazineusa.com
scor: 0.680

Sosiri în blogosferă

Cele mai multe comentarii

Cele mai vizitate bloguri

Cele mai multe urcări

Ultimele 3 bloguri înscrise

Cele mai comentate articole

Categorii

Abonează-te acum rss


Accesorii